Mixtape – Yehonatan Cohen Levitas
- חיים שושן
- מיקסטייפים
במהלך שבוע האיור-2018, לה-קולטור מציגים את תערוכת האמנות הגדולה ביותר בשבוע האיור, שיתפרש על פני סופ”ש שלם, בו יוצגו וימכרו איורים בנושא: בית. בתערוכה יציגו כ-100 מאיירות ומאיירים. יונתן כהן לויטס, פורק את העצבים, אל תוך הנייר וכך גם נראית רשימת ההשמעה.
״הקו המנחה שלי הוא עיסוק בהבעה של רגש, ביטוי לראייה ומחשבה פנימית, השראות מעולם הרישום, לרוב תוכן חתרני, משיכה לאלימות״.




אם חשבתם שכתבי יד הם פריטים היסטורים, שנעשו אך ורק לפני המצאת הדפוס, כנראה שעדיין לא שמעתם על ״קודקס-סרפיניוס״. קודקס היא מילה שמקורה בלטינית ומשמעותה קובץ של קונטרסים הנכרכו יחדיו, ד״א בעברית תקינה הקודקס נקרא מצחף. ספר זה נכתב ואויר על ידי לואיג׳י סרפיני, שהיה אדריכל ומעצב תעשייתי איטלקי בשנות ה-70. סרפיני השקיע שלוש שנים על מנת לסיים את הספר ולאחר מכן עוד כמה שנים עד שיצא לאור.

רופא שהפך לביולוג בעל תשוקה אדירה לאמנות, שהראה לעולם את מה שרואים מבעד למיקרוסקופ. חמש דקות עם ארנסט הקל.
ווהו! נרשמת לניוזלטר שלנו בהצלחה!
המלצה:
קבוצת הפייסבוק שלנו Secret Uncoated כוללת יופי של ממתקים המתעדכנים על בסיס יומי, עם מלא אנשים טובים ←